top of page
htw-3.jpg

OGADA ACADEMY

I 2012 startet vi en barneskole som skulle være et trygt sted for læring og utvikling, fri for vold og misbruk. I dag går det ca.

450 elever på skolen vår. 

_MG_0075.JPG

GIRIBE CARE CENTER

Vårt Care senter ble startet opp i 2018 og tar vare på de unge og svake i samfunnet. Med en mama er Care senteret mer som en stor familie enn et barnehjem for våre 13 barn.

_MG_9737.JPG

OGADA TECHNICAL TRAINING SCHOOL

De fleste av ungdommene i Giribe har ikke råd til videregående skole og blir ofte sittende hjemme uten å ha noe å gjøre. Vi bestemte oss for å bygge en fagskole slik at unge blir en ressurs for samfunnet.

IMG_5803.JPG

GIRIBE HELSEKLINIKK

En ny Klinikk ble åpnet i starten av 2010. Den har 25 sengeplasser og egne avdelinger fødsel, smittepasienter og barn. Det er også et lite laboratorium for testing av blodprøver.

_MG_9818.JPG

LORENA DØVESKOLE

Det er vanlig at døve i Kenya blir gjemt bort hele barndommen, uten muligheten til å leke med andre barn. Vi ville hjelpe de døve barna i landsbyen Giribe med utdanning og omsorg. Skolen er basert på lokalt initiativ og har i dag syv elever.

IMG_6545.JPG

RENT VANN

Rent vann forandrer liv. Ca. 40% av kenyanere får vann fra usikre kilder som dammer og elver. Tumaini jobber for at så mange som mulig i prosjektområdet skal ha tilgang på rent drikkevann. 

bottom of page