I 2012 startet vi en barneskole som skulle være et trygt sted for læring og utvikling, fri for vold og misbruk. I dag går det ca.

450 elever på skolen vår.  

OGADA ACADEMY

Vårt Care senter ble startet opp i 2018 og tar vare på de unge og svake i samfunnet. Med en mama er Care senteret mer som en stor familie enn et barnehjem for våre 13 barn.
 

GIRIBE CARE CENTER

De fleste av ungdommene i Giribe har ikke råd til videregående skole og blir ofte sittende hjemme uten å ha noe å gjøre. Vi bestemte oss for å bygge en fagskole slik at unge blir en ressurs for samfunnet. 

OGADA TECHNICAL TRAINING SCHOOL

En ny Klinikk ble åpnet i starten av 2010. Den har 25 sengeplasser og egne avdelinger fødsel, smittepasienter og barn. Det er også et lite laboratorium for testing av blodprøver. 

GIRIBE HELSEKLINIKK

Det er vanlig at døve i Kenya blir gjemt bort hele barndommen, uten muligheten til å leke med andre barn. Vi ville hjelpe de døve barna i landsbyen Giribe med utdanning og omsorg. Skolen er basert på lokalt initiativ og har i dag syv elever. 

LORENA DØVESKOLE

Rent vann forandrer liv. Ca. 40% av kenyanere får vann fra usikre kilder som dammer og elver. Tumaini jobber for at så mange som mulig i prosjektområdet skal ha tilgang på rent drikkevann.  

RENT VANN

© 2023 by Feed The World. Proudly created with Wix.com

Ring oss:

97761165

Send oss en mail:

line.viken@gmail.com

Hjemmesiden er laget

av Ingrid Jacobsen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now